Het Team

Toen Gert-Jan en Petra elkaar leerde kennen was TR al snel een feit. Gert-Jan zegt dat het Petra's idee was en hoewel die het zich niet kan herinneren werd er getraind voor een eerste triathlon. Daarna volgde de tweede, de derde......

De trainingen

Je geniet van (het kijken naar) sport en wil eigenlijk ook zelf graag van de bank af komen.

We gaan samen starten en we gaan finishen!

Jij moet ook aan de slag, daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de weg van start tot finish voor jou motiverend, inspirerend, leerzaam en bovenal leuk is.

Voor je het weet heb je de eerste 5 km erop zitten en ben je aan het nagenieten.

Eenmaal de basisconditie opgebouwd zijn er mogelijkheden te over maar over "the extra mile" hebben we het tegen die tijd wel.

De trainers

De loopgroep wordt in beginsel begeleid door Petra met af en toe een gastoptreden van Gert-Jan. 

Gert-Jan, in de basis een hardloper, heeft naast verschillende marathons en kwart en halve triathlons inmiddels ook 4 x een full distance triathlon en een ultra run aan zijn erelijst mogen toevoegen. Met zijn unieke trainingsmethode heeft hij al velen geïnspireerd en ook als (personal) pacer heeft hij zijn sporen inmiddels verdiend.

Als docent kan hij putten uit een schat van ervaring op het gebied van instrueren, motiveren, presenteren en begeleiden. Binnen TR vervult hij primair de rol van Event Manager.

Petra, van origine een zwemser, ontwikkelde een liefde voor hardlopen en is, naast (ultra) runner en triatleet  volledig gecertificeerd Running Instructor. 

Ze heeft een grote passie voor het begeleiden van (beginnende) hardlopers en heeft deze taak ook op zich genomen binnen het team. 

Ook Petra is pacer, met als missie beginnende atleten een fijne eerste wedstrijdervaring op een korte afstand te bezorgen.