KLASSIEKE AFSTANDEN

Op de achtergrond en routes pagina vind je, naast een korte uitleg over de 8 Zaligheden, verschillende leuke voorbeeld routes in en om de 8 Zaligheden in de Brabantse Kempen. Ondanks dat dit stuk voor stuk aanraders zijn is het niet verplicht om één van deze routes te volgen; Jij kiest jouw eigen doel! Echter, we doen wel een beroep op jouw creativiteit om een link te leggen met het thema De 8 Zaligheden. 

Loop een (klassieke) afstand en ontvang jouw medaille per post. De vermelding van je prestatie verschijnt, na ontvangst van jouw mail met printscreen van je loopapp, op de prestatiepagina. We hebben in 2021 op de prestatiepagina de volgende categorieën:

Korte afstanden (3 t/m 7 km)

Middellange afstanden (8 t/m 15 km)

Ten Miles - Halve Marathon - Marathon

KIDS RUNS

Voor de jongste lopers hebben we een aparte categorie op de prestatiepagina ingericht. Loop jouw route (op de routepagina vind je verschillende voorbeelden in en om de 8 Zaligheden maar je mag ook je eigen route maken en lopen) onder begeleiding en eventueel met je loopmaatje(s). Na ontvangst van je verslag plaatsen we dit op de prestatiepagina en ontvang je jouw eigen medaille per post of, vergezeld van wat te drinken en een traktatie, tijdens een “run en collect” moment.

Bij de inschrijving inbegrepen:

  • Opname in de uitslagenlijst van de desbetreffende categorie op de website
  • De 8 Zaligheden Loop medaille 2021 en een leuke sportieve verrassing  per post

RUN & COLLECT

De 8 Zaligheden Loop kan ook in "Run & Collect" vorm plaats vinden:

U loopt in of om de 8 Zaligheden een route en afstand naar eigen keuze op een zelf te bepalen tijdstip en haalt uw medaille en goodie bag aansluitend direct op bij het afhaalpunt in Netersel.

Desgewenst kunnen wij diverse opties aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld begeleiding, verzorging onderweg, finish met medailleboom etc.

Nadat wij uw mail met print screen van uw loopapp hebben ontvangen nemen wij uw prestatie op in de desbetreffende categorie op de prestatiepagina van de website.

Een "Run & Collect" plannen voor je bedrijf of loopgroep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Marathon afstand challenge

We hebben onze voorbeeld runs zo uitgestippeld dat alle afstanden van een categorie samen de marathon afstand vertegenwoordigen. Als je in één kalenderjaar middels inschrijvingen bij ons minimaal 42,195 km loopt krijg je, naast het zalige gevoel, van ons een uniek aandenken aan het lopen van deze tot de verbeelding sprekende afstand. Ook hier geldt dat je ook je eigen routes mag volgen; zolang je maar een link legt met het 8 Zaligheden thema.