Hardlooptraining

Waarom?

Meedoen!

Je geniet van (het kijken naar) sport en wil eigenlijk ook zelf graag van de bank af komen. Je hebt echter enige ervaring met wat erbij komt kijken om hetgeen je in gedachten kunt in de praktijk ook echt te kunnen doen. Een aantal keer ben je er vol goede moed aan begonnen maar na een paar trainingen nam de motivatie af. Je ervaarde de beloning voor je inspanningen niet snel genoeg naar je zin en de bank werd weer je standaard verblijfplaats voor ontspanning. En toch blijft het knagen.....

Wij stellen daarom voor dat het er nu echt van gaat komen. We gaan starten en we gaan finishen! Jij moet ook aan de slag, daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de weg van start tot finish voor jou motiverend, inspirerend, leerzaam en bovenal leuk is.

Voor je het weet heb je de eerste 5 km erop zitten en ben je aan het nagenieten. Eenmaal de basisconditie opgebouwd zijn er mogelijkheden te over maar over the extra mile hebben we het tegen die tijd wel.

Het begint echter allemaal weer met van de bank af komen en beginnen. Er is alleen 1 belangrijk verschil met de vorige keren dat je dat deed en dat is dat het deze keer gaat lukken!

Door wie?

De basisgroep wordt in beginsel begeleid door Petra met af en toe een gastoptreden van Gert-Jan. 

We willen het voor iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk maken om te trainen en omdat het doorgaan van een training afhankelijk is van verschillende externe factoren werken we niet met een abonnement of leskaart.

De trainingen zijn zo ingedeeld dat er doorlopend kan worden ingestroomd.

Nadat wij het intakeformulier ingevuld en getekend retour hebben ontvangen kun je jezelf op de website inschrijven voor een  groepstraining van ongeveer een uur en het tarief van EUR 9,00  direct voldoen.

Een persoonlijke training (EUR 25,00 voor een training van anderhalf uur en EUR 50,00 voor een uitgebreide training van een dagdeel) inplannen is ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Daarnaast kun je voor EUR 20,00 door ons een persoonlijk trainingsschema op maat laten maken als je zelf ook aan de slag wil en/of gericht wil trainen voor een evenement.

Waar?

Iedere dinsdagavond om 19.00 verzamelen we bij de Kerk van Netersel voor een groepstraining. Ook voor persoonlijke trainingen is dit het startpunt.