Hardlooptraining

Waarom?

Je geniet van (het kijken naar) sport en wil eigenlijk ook zelf graag van de bank af komen.

We gaan samen starten en we gaan finishen!

Jij moet ook aan de slag, daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de weg van start tot finish voor jou motiverend, inspirerend, leerzaam en bovenal leuk is.

Voor je het weet heb je de eerste 5 km erop zitten en ben je aan het nagenieten.

Eenmaal de basisconditie opgebouwd zijn er mogelijkheden te over maar over "the extra mile" hebben we het tegen die tijd wel.

Door wie?

Waar?

De loopgroep wordt in beginsel begeleid door Petra met af en toe een gastoptreden van Gert-Jan. 

Iedere dinsdagavond om 19.00 verzamelen we bij de Kerk van Netersel voor een groepstraining. Ook voor persoonlijke trainingen is dit het startpunt.

Meedoen!

We willen het voor iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk maken om te trainen en omdat het doorgaan van een training afhankelijk is van verschillende factoren (denk aan gladheid) werken we niet met een abonnement of leskaart.

De trainingen zijn zo ingedeeld dat er doorlopend kan worden ingestroomd en verschillende niveaus samen kunnen trainen.

Nadat wij het intakeformulier ingevuld en getekend retour hebben ontvangen kun je jezelf op de website inschrijven voor een groepstraining van 1 tot 2 uur en het tarief van EUR 9 direct voldoen.

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke training of het laten maken van een persoonlijk trainingsschema is ook mogelijk. Ook kunnen meer ervaren lopers op hun eigen niveau mee trainen met de dinsdagavondgroep. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust even contact met ons op.