Hardlooptraining

Onze Basisgroep 

Waarom?

Je geniet van (het kijken naar) sport en wil eigenlijk ook zelf graag van de bank af komen. Je hebt echter enige ervaring met wat erbij komt kijken om hetgeen je in gedachten kunt in de praktijk ook echt te kunnen doen. Een aantal keer ben je er vol goede moed aan begonnen maar na een paar trainingen nam de motivatie af. Je ervaarde de beloning voor je inspanningen niet snel genoeg naar je zin en de bank werd weer je standaard verblijfplaats voor ontspanning. En toch blijft het knagen.....

Wij stellen daarom voor dat het er nu echt van gaat komen. We gaan starten en we gaan finishen! Jij moet ook aan de slag, daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de weg van start tot finish voor jou motiverend, inspirerend, leerzaam en bovenal leuk is.

Voor je het weet heb je de eerste 5 km erop zitten en ben je aan het nagenieten. Eenmaal de basisconditie opgebouwd zijn er mogelijkheden te over maar over the extra mile hebben we het tegen die tijd wel.

Het begint echter allemaal weer met van de bank af komen en beginnen. Er is alleen 1 belangrijk verschil met de vorige keren dat je dat deed en dat is dat het deze keer gaat lukken!

Waar?

Iedere dinsdagavond om 19.00 verzamelen we bij de Kerk van Netersel voor een groepstraining. Ook voor persoonlijke trainingen is dit het startpunt.

Door wie?

De basisgroep wordt in beginsel begeleid door Petra met af en toe een gastoptreden van Gert-Jan.